keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

WORK IN PROGRESS!

Tähän olisi tarkoitus alkaa tekemään
uutta sarjakuvablogia.

Pää on melko tyhjä ideoista ja siitä mitä alkaisin
rustaamaan ihmisten ihmeteltäväksi.

On vierähtänyt liian monta vuotta etten ole
piirtänyt mitään uutta matskua. Aika siis
menee vielä verestäessä muistia, taitoja ja
erityisesti silmiä.

Seuraan siis myös mielenkiinnolla mitä tästä "projektista" lopuiltaan on tullakseen. <.<`

Taustatietona etten ole aiemmin yrittänyt sarjakuvablogia viritellä
henkiin. Eli vinkit ovat tervetulleita. Kuitenkin projektini edistymistä
odotellessa voi kiinnostuneet tutustua suppeaan sielunmaisemaani
ja muihin löpinöihini toisen blogin puolelta.

Itse tyydyn sillä aikaa survomaan kaikki huonot ideat pöntöstä alas.

Something coming soon!
(Hope so)
2 kommenttia:

 1. Öööäääö, toivon mukaan en kuulosta nyt joltaan ylipätevältä-paviaanilta, mut aattelin et voisin kommentoida koska kommentit on kivoja ja sarjisblogia minulla on menneisyydessäni sen monta vuotta.

  Ehkä suurin juttu jonka neuvoksi voin antaa on, että alottaa jollain kevyellä ja helpolla, itseään lähellä olevalla aiheella. Monet sarjisbloggaajat aloittavat puhtaasti sillä, että kertovat keitä on, mistä tykkää yms. (Tätä kirjoittaessani huomasin etten itse ole ikinä tehnyt vastaavanlaista merkintää)

  Riippuen sitten siitä miltä tuntuu ni voi jatkokehittää blogiansa tiettyyn suuntaan. Takapiruna takaraivossa että materiaali lähtee ittestänsä, aiheita jotka itteänsä kiinnostaa, joista on jotain sanottavaa.

  Tuo tiskiharja vessanpönttöön -giffi hypnotisoi minut ja ajatukseni lähti harhailemaan. Toivonmukaan tästä kommentista oli muuta iloa kuin se, että tämä oli kommentti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Kiitos kommentista. Aiheen keksiminen väkipakolla on aina melkoisen mahdoton haaste. Itselläni ideat putkahtelee mieleen täysin puskista. Oman olemisen ruotiminenhan kuullostaa hyvältä ajatukselta, ja onhan se mielenkiintoista nähdä alkaako hahmot sitä kautta löytämään omaa persoonallisuutta.
   On hyvä muistuttaa aina että aloittaa kevyesti. Itse kun sorrun aina haukkaamaan liian suuren palan kerralla, tämän seurauksena kieriskelenkin sitten muutaman viikon tukehtumisen partaalla hommieni kanssa kunnes itsesuojeluvaisto kehoittaa kokeilemaan jotain uutta juttua. ^^

   Poista